Astronaut André Kuipers geeft college in De Nieuwe Kolk

DELEN

André Kuipers nodigt jong en oud uit om samen zijn 193 dagen durende ruimtereis nog een keer te beleven op vrijdag 16 oktober in theater De Nieuwe Kolk te Assen. Het gaat een theatercollege vol humor, verbazing en interessante feiten worden, dat menigeen aanzet tot nadenken.

André Kuipers ‘Niet zomaar astronaut’

Je bent niet zomaar astronaut. Het is een jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken. Doorzettingsvermogen, gedrevenheid en geduld zijn onmisbaar. Maar ook zeker een portie geluk. “Ik heb aan boord prachtige filmpjes gemaakt die ik vertoon èn ik laat heel veel foto’s zien. Ik neem mensen mee vanaf het prille begin, langs de ontwikkeling van de raketten. Vertel wat ruimtevaart voor ons doet. Ook de lange voorbereiding op zo’n reis komt aan bod. Maar ik vertel ook over de praktische dingen over het leven aan boord. Dus hoe je slaapt, eet en wat het doet met je lijf. Het blijft natuurlijk een exotisch verhaal, iets wat de meeste mensen niet direct kunnen beleven. Je ziet nooit hoe het nu echt zit. Dit is uw unieke kans om in die wereld te duiken”, aldus André Kuipers.

André Kuipers theatercollege vrijdag 16 oktober 2015, aanvang 20.00 uur theater De Nieuwe Kolk Assen. Kaarten voor dit unieke ‘college’ kosten € 28,- per stuk en zijn nu al te koop!  Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een speciale kinderkorting.