Australische auteur Andy Griffiths geeft interactieve boekpresentatie in DNK

DELEN

Assen – Speciaal om zijn nieuwe boek ‘De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen’ te promoten komt Australische auteur Andy Griffiths naar Nederland. Op zaterdag 23 februari geeft hij een interactieve boekpresentatie in De Nieuwe Kolk. Hiermee is DNK een van de slechts vijf locaties in Nederland die de populaire auteur aandoet.

De waanzinnige boomhut
Wie kent het niet? De boekenserie is waanzinnig populair in de wereld van de jeugdliteratuur. Elk nieuw deel van de serie – waarvoor weer 13 nieuwe verdiepingen op de boomhut worden gebouwd – is een hit. Auteur Andy Griffiths komt nu met het nieuwste boek uit de serie: ‘De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen’.

Interactieve presentatie
Speciaal om dit boek te promoten komt Griffiths naar slechts enkele locaties in Nederland, waaronder DNK! Op zaterdag 23 februari om 14:00 uur geeft Griffiths samen met Nederlandse vertaler en schrijver van kinderboeken Edward van de Vendel een interactieve presentatie rondom zijn nieuwe boek.

Signeersessie
Bezoekers kunnen Andy Griffiths het hemd van het lijf vragen en ook gelijk zijn boek aanschaffen bij boekhandel Rapunsel, die tevens aanwezig is tijdens deze waanzinnige middag. Uiteraard hoort daar ook een signeersessie van Griffiths bij. Meer informatie en tickets via DNK.nl. Kaarten kosten € 5,00. Leden van de bibliotheek betalen slechts € 2,50.