AutoMaxx TT Circuit Assen

DELEN

AutoMaxx TT Circuit Assen

De lente is bijna begonnen, dus het wordt weer tijd voor de traditionele seizoensopener op het TT Circuit van Assen: AutoMaxx Streetpower. Met veel vertrouwde onderdelen, maar er is ook volop nieuws te ontdekken. Dit keer een vlammend optreden van Michel Kooy met de Pyromaniac, maar je kunt ook kennis maken met de CarLimbo.

Toyo Tires Time Attack

Tijdens de Toyo Tires Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot de bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist! De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst: middels één opwarmronde (inlap) gaan we de ‘vliegende’ ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout hoe klein ook wordt afgestraft!

Drift, let’s go sideways

Dit evenement is zonder drift natuurlijk ondenkbaar en hoewel het circuit in Assen driften op het hoofdcircuit niet toestaat, hebben we samen met de NL Drift Series een mooi alternatief bedacht op een voormalig circuitdeel. Daar kun je volop genieten van driftspektakel van de bovenste plank, met rokende demo’s!

Uiteraard veel meer race power en tuned cars op het TT Circuit van Assen. Meer informatie en entree prijzen en/of kaarten bestellen. Klik hier !
[mapsmarker marker=”2″]