Weekend van de waarheid voor teams van AVO Assen

DELEN
ASSEN  De zaalkorfbalcompetitie loopt naar het einde en voor de junioren van AVO A1 en de senioren van AVO 1 zijn belangrijke beslissingen op komst.

AVO A1 speelt zaterdagmiddag in de Marsdijkhal om 15:40 uur haar laatste wedstrijd tegen De Meeuwen A1 uit Putten. De jeugdige Assenaren moeten winnen of gelijk spelen om hun plaats in de hoogste landelijke juniorenklasse te behouden.

Zelf hebben zij afgelopen zaterdag in Sassenheim met 16 – 17 knap gewonnen van TOP A1 en daarmee een grote stap gezet naar klassebehoud met thans twee punten voorsprong op De Meeuwen A1.

AVO 1 speelt zondagmiddag om 14:30 uur in de Marsdijkhal tegen het verrassende OWK 1 uit Oostwold. Dit team staat na dertien wedstrijden met slechts één punt minder achter koploper AVO 1 op de tweede plaats.

Het winnende team zal het kampioenschap behalen. Bij een gelijkspel is AVO 1 kampioen. De kampioen promoveert naar Overgangsklasse en dat past helemaal in de doelstelling van korfbalvereniging AVO. In de veldcompetitie die straks in april weer wordt voortgezet speelt AVO 1 zeer verdienstelijk op dit niveau.

AVO 2 speelt zondagmiddag 13 maart ook haar laatste wedstrijd. Dit team werd op zondag 14 februari j.l. al kampioen en promoveerde daarmee naar de Reserve Overgangsklasse.

Bij positieve resultaten ligt AVO helemaal op schema in haar streven om de korfbalsport in Assen naar een hoger niveau te brengen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen