Baby, peuter en kleutermarkt Bibliotheek Assen

DELEN

Tijdens de Nationale Voorleesdagen organiseert Bibliotheek Assen op zaterdag 31 januari de Baby, peuter en kleutermarkt. Een gezellige en inspirerende middag met informatieve kraampjes voor (groot)ouders en kinderen van nul tot zes jaar. Naast de kraampjes zijn er allerlei leuke activiteiten te doen in de bibliotheek. Zo wordt er onder andere verteld en voorgelezen, geschminkt en er kan ranja gehaald worden bij de ranja koe. Maar ook is er een spannende speurtocht door prentenboekenland, een workshop proefjes doen, een yogaworkshop en kinderen kunnen op de foto met Boer Boris.

Informatiemarkt

Op zaterdag 31 januari staat Bibliotheek Assen in het teken van baby’s, peuters en kleuters tijdens een speciale informatiemarkt. Op deze markt kunnen kinderen en (groot)ouders van nul- tot zesjarigen kennismaken met de bibliotheek en het aanbod in en rond Assen voor deze leeftijdsgroep. De bibliotheek wordt deze middag gevuld met allerlei informatieve kraampjes, van zwemschool tot kinderopvang en van babywinkel tot kraamzorg.

Leuke activiteiten Bibliotheek Assen

Naast het bezoeken van de kraampjes kunnen kinderen meedoen aan leuke activiteiten. Verschillende standhouders organiseren deze middag activiteiten in de bibliotheek, zoals een workshop proefjes doen en een yogaworkshop. Ook is er een ranja koe, kinderen worden geschminkt en ze kunnen de interactieve speurtocht door Prentenboekenland maken! Boer Boris, uit het prentenboek van het jaar, komt deze middag ook langs in de bibliotheek en kinderen kunnen met hem op de foto.

Toegang en deelname

Wanneer je je baby, peuter of kleuter tijdens de Nationale (van 21 t/m 31 januari) gratis lid maakt van de bibliotheek, ontvangen ze ook nog eens een leuk cadeautje!

De markt start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.