Baby, peuter en kleutermarkt in Bibliotheek Assen

DELEN

Baby, peuter en kleutermarkt in Bibliotheek Assen

Zaterdagmiddag 8 februari werd Bibliotheek Assen gevuld door gezellige en kleurrijke marktkraampjes. Maar er was niet zomaar een markt, de baby, peuter en kleutermarkt vond deze middag plaats in de bibliotheek! Een inspirerende markt voor kinderen en ouders/verzorgers van nul tot zes jarigen. Er waren kraampjes van kinderopvang tot kinderyoga en zwemschool tot kinderboekenwinkel. Daarnaast vonden er de hele middag leuke workshops plaats, waarbij er fanatiek gezongen, gedanst en geknutseld werd.

Bibliotheek Assen sluit de Nationale Voorleesdagen succesvol af met de drukbezochte baby, peuter en kleutermarkt. Op deze markt werd het aanbod in heel Assen voor kinderen van nul tot zes jaar getoond. Van kinderopvang tot kinderyoga en zwemschool tot kinderboekenwinkel. De informatieve, maar ook mooi aangeklede markkraampjes maakten de baby, peuter en kleutermarkt tot een groot succes. Naast het bezoeken van de kraampjes konden de kinderen en hun ouders meedoen aan allerlei leuke activiteiten, zoals een workshop kinderyoga. Zo werd er de hele middag gezongen, gedanst en geknutseld.

Het programma werd afgesloten met een uitreiking van bibliotheeklidmaatschappen voor de kinderen. Kinderen tot en met achttien jaar kunnen namelijk gratis lid worden van de bibliotheek. Vele kinderen kregen hierbij hun pasje overhandigt van directeur Hanneke Veen en kregen hierbij ook nog een mooie vingerpop van Krrrr…okodil uit het prentenboek van het jaar cadeau!

Bibliotheek Assen kijkt hiermee terug op erg geslaagde en druk bezochte Nationale Voorleesdagen!