Band Herman Brood live in De Bonte Wever Assen

DELEN
Op zaterdag 2 april aanstaande staat de Legendarische band van Herman Brood live op het podium van De Bonte Wever Assen. Support act voor de avond is Dirty Boulevard!

Dany Lademacher’s Wild Romance™

Herman Brood & Dany Lademacher zijn iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met grote hits als “Saturday Night” en “Never Be Clever” veroverden zij Nederland, België en Duitsland. Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘absolute national USA Break Out’ in alle 50 staten van de USA.

De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood and His Wild Romance was een rockfenomeen van ongekende klasse. En nu herleeft die glorie! Want onder leiding van mr. Saturday Night himself, ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium.

Repertoire Herman Brood & His Wild Romance

Dany Lademacher’s Wild Romance™ gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album. Rock ’n roll die je ouderwets bij de keel grijpt.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen