BBB mannenavond in Bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

ASSEN – Bier, Burgers en Blockbuster is een avond bedoeld voor echte mannen! Er staan voor aanvang van de film en in de pauze verse hamburgers en ijskoud bier op het menu, daarnaast kun je de première van de gloednieuwe blockbuster Fast & Furios 7 bekijken.

Woensdag 1 april staat de keiharde en langverwachte actiefilm Fast & Furious 7 op het programma. Gun jezelf en je vrienden een top avond en kom ook op deze avond naar Bioscoop De Nieuwe Kolk! Deze gezellige Bier, Burgers, Blockbuster vindt plaats op woensdag 1 april om 20.00 uur met hamburgers en bier, om 20.30 uur begint de film. Kaartjes voor deze avond zijn te koop voor slechts € 10,-. Voor deze BBB avond hanteert De Nieuwe Kolk speciale kortingsprijzen zoals 2 bier voor € 3,- en 2 hamburgers voor € 3,-

Koop hier je online kaarten!

Fast & Furious 7 Bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn opnieuw samen te zien in de hoofdrollen van Fast & Furious 7. James Wan regisseert dit nieuwe deel uit de succesvolle filmreeks waarin ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ´Ludacris´ Bridges, Elsa Patakay en Lucas Black terugkeren. De cast wordt versterkt door internationale sterren Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrel keren terug als producenten van deze film geschreven door Chris Morgan.