Beautyavond Dames aan de Vaart

DELEN
Beautyavond Dames aan de Vaart

ASSEN – Geertje en Stefana zijn de dames van “De Dames aan de Vaart”, een prachtige winkel aan de Vaart Z.Z. 11 te Assen. Twee jaar geleden vatten ze het plan op om samen een eigen zaak te starten en inmiddels is het een succesvol concept geworden.

Patchwork, stoffering, meubelherstel, kinderkleding van Claesens, speelgoed, kunst, decoratie. Bij de Dames is van alles te koop of anders te bestellen. Vandaag, woensdag 7 oktober vieren ze het tweejarig bestaan van de winkel met een gezellige beauty-avond vanaf 18:00 uur. Aanwezig zijn onder anderen: The most wanted Fashion Truck, Oriflame, Nuver Koppie (ambulant kapster) en NailArt Studio Enny.

De eerste 20 betalende klanten ontvangen een goodiebag. Tevens krijgen alle klanten 10% kassakorting, de Geldt.nl korting pashouders ontvangen zelfs 20% korting. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard ook gezorgd.

Deze beauty-avond is één van de vele dingen die de dames af en toe organiseren, want organiseren kunnen ze wel. Ze zijn zelf regelmatig met een stand aanwezig bij een Ladies Night van Theater Bioscoop De Nieuwe Kolk of op een andere fair, maar ook in hun eigen winkel aan de Vaart wordt met regelmaat een Ladies Night georganiseerd.

De dames springen behendig in op de actualiteit. Tijdens Kunst aan de Vaart was er bijvoorbeeld een gezellige braderie en met de intocht van Sinterklaas werd Zwarte Piet uitgenodigd om lekkere dingen uit te delen aan de kinderen. Kortom, een winkel die meer biedt dan alleen de verkoop van artikelen.

Op deze manier brengen ze leven aan de ‘Kop van de Vaart’, want winkelen en genieten speelt zich niet alleen af in de echte binnenstad. De saamhorigheid van de dames blijkt wel uit het feit dat ze in de zomermaanden, op de vrijdagavond, andere ondernemers hebben uitgenodigd om zich te presenteren in hun winkel. “We moeten het met elkaar doen”, is hun visie.

Woensdagavond is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de winkel tijdens de beauty-avond of, zoals de dames zelf zeggen: “Kom en laat u verrassen”.

De Dames aan de Vaart
Vaart Z.Z. 11
9401 GE Assen.

Foto(s)  M. Babtist – Spiegelgrafie