Bejaarde man mishandeld in Assen

DELEN

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 74-jarige man uit Assen. De man heeft door de mishandeling letsel in zijn gezicht opgelopen, waaronder een gebroken oogkas.

De man liep op dinsdagavond 5 augustus omstreeks 22:45 uur met zijn hond door de Dunningestraat in zijn woonplaats. Op een grasveldje zaten een man en een vrouw met twee witgekleurde honden. Toen de bejaarde man het duo passeerde, sprong één van hun honden bovenop zijn hond. De bejaarde man maakte hier een opmerking over, maar moest dit bekopen met een klap in het gezicht. Hij liep onder anderen een bloedneus en een gebroken oogkas op. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij ondervindt nog altijd hinder van de verwondingen.

De politie kent inmiddels de identiteit van de man en de vrouw op het grasveldje. Ook heeft de politie al met een getuige gesproken. Toch komt zij graag in contact met meer mensen die de mishandeling hebben gezien. Bent u getuige geweest of heeft u informatie in relatie tot dit incident? Neemt u dan contact op met de politie in Assen via 0900-8844.