Beleef de Rabo Midnightwalk 2015

DELEN

ASSEN – Dit jaar vindt alweer de zevende editie van de Rabo Midnightwalk plaats. Deze leukste avondwandeling van Assen vindt plaats op vrijdag 11 september 2015.

Traditiegetrouw worden deelnemers tijdens deze circa zeven kilometer lange wandeltocht verrast door meer dan 20 verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen en dit jaar zitten er vijf geweldige acts tussen die tijdens een heuse talentenshow in april bij Warenhuis Vanderveen zijn gekozen door een jury. Dit is tevens een extra stimulans om mee te lopen en te ervaren welke onvermoede talenten uit deze buurt komen. Het zijn de zangeressen Ilse Noorman en Nadua Kramer, de zanger  Godfried Westen  en de groepen   ‘How sa Goin’  en ‘No More Waiting’.  Allen te zien en te horen langs de route van de 7e Rabo Midnightwalk .

Opbrengt Goed Doel

Naast het creëren van een fantastische ervaring voor de deelnemers, is de wandeling ook gericht op het inzamelen van geld voor een goed doel. Dit jaar is dat de scouting Johannes Post Groep in Assen. Deze scoutinggroep zit op een mooie locatie aan de rand van het Amelterbos. Het onderkomen van de scoutinggroep heeft dringend behoefte aan een nieuw en veilig dak. Met de bijdrage van de Midnightwalk wil Johannes Post Groep graag het dak vervangen, dat na 30 jaar nodig aan vervanging toe is.

Informatie Rabo Midnightwalk 2015

De start vindt plaats om 21.15 uur bij Theater De Nieuwe Kolk in Assen en er is een voorprogramma vanaf 21.00 uur. U kunt zich vanaf 20.00 uur inchecken op deze locatie. De tocht eindigt ook op de Markt nabij De Nieuwe Kolk. Zoals elk jaar heeft de organisatie van de Rabo Midnightwalk ook nu de route weer geheel vernieuwd.

Wilt u mee wandelen op 11 september? Digitaal inschrijven is mogelijk tot 10 september 12 uur ’s nachts. Inschrijven op de avond van de wandeling zelf is overigens ook mogelijk. U dient dan echter € 10,- in contanten mee te nemen. Digitaal overmaken is dan niet meer mogelijk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in en uit Assen. Like ons op Facebook !