Beleef film in theater De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Eind december staat er in Theater De Nieuwe Kolk geen cabaretier, orkest, ballet of show op de planken. Deze kerstvakantie hangt er boven het podium een reusachtig filmdoek. De grote theaterzaal is dan omgebouwd tot de grootste bioscoopzaal met het grootste filmdoek van Noord-Nederland.

De leukste films in de mooste ambiance

Het Grootse Kerst Filmtheater is een filmbeleving als nooit tevoren. Op een luxe theaterstoel geniet u van de leukste films van het moment. Met de hele familie in de grootste en gezelligste kerstbioscoopzaal gezellig meezingen met de leuke liedjes van Frozen? Op het grootste filmdoek genieten van The Hobbit: The battle of the Five Armies? Mees Kees letterlijk op de planken zien? Kom dan naar het theater!

Beperkt aantal kaarten

In Het Grootse Kerst Filmtheater worden alleen op 26, 27 en 28 december films vertoond. Het aantal kaarten is daarom beperkt. De vijf moderne zalen van onze bioscoop zijn van 20 december tot en met 4 januari elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Daar draaien populaire films zoals ‘Gooische Vrouwen 2’, ‘The Hunger Games Mockingjay’ en ‘Pinguïns van Madagaskar”.

Online korting

Deze unieke ervaring deel je natuurlijk niet alleen; Het Grootse Kerst Filmtheater is de ideale gelegenheid voor een gezellig kerstuitje.

26 december:

13:30 Mees Kees: Op de planken
15:30 Frozen Sing-A-Long NL
20:00 The Hobbit: The battle of the Five Armies

27 december:

20:00 The Hobbit: The battle of the Five Armies

28 december:

13:30 Mees Kees: Op de planken
15:30 Frozen Sing-A-Long NL
20:00 The Hobbit: The battle of the Five Armies

Het volledig programma en voor het bestellen van kaarten ! Klik hier !