Beleef Star Wars in Winkelrijk Marsdijk

DELEN
ASSEN – Star Wars is een wervelend episch ruimteavontuur. De Star Wars films staan in de top-10 van meest succesvolste films aller tijden en dat is niet voor niets! En om die reden houdt winkelcentrum Winkelrijk Marsdijk een ‘Star Wars Event’

In samenwerking met het event-promotiebedrijf Easymail DMP, organiseren de winkeliers van het Winkelrijk Marsdijk op zaterdag 16 januari een leuke activiteit voor jong en oud. Van 13.00 uur tot 16.00 uur wordt er een Star Wars event gehouden.

Een event voor jong én oud

Laat je fantasie de vrije loop, en creëer je eigen ruimteschip op tafels boordevol Star Wars LEGO®. Of speel de Star Wars games op onze futuristische game-units. De echte liefhebbers kunnen een battle aangaan op een racetrack met Darth Vader’s Tie Fighter™ tegen Luke Skywalker’s X-Wing Fighter™. En als je durft, kun je vanaf 14.30 uur tot 16.00 uur op de foto met een echte Stormtrooper!

Beleef de ruimtelijke avonturen op zaterdag 16 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur. U komt toch ook op zaterdag 16 januari naar Winkelrijk Marsdijk om een avontuur te beleven? U kunt bij ons natuurlijk gratis parkeren!


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen