Beleef de TT-races LIVE vanuit het TT Holland House

DELEN
ASSEN – In de paddock van het TT Circuit Assen, het hart van de Grand Prix van Nederland, staat van 24 tot en met 26 juni het ´TT HOLLAND HOUSE´ als thuisbasis van de Nederlandse motorsport opgesteld.

Vertegenwoordigers van de nationale sportmedia, sponsors, fans, teamleden, deelnemers en oud TT-deelnemers verzamelen zich hier om vanuit de paddock getuige te zijn van de verrichtingen van de snelste motorracers ter wereld. Ook U kunt daar met vrienden, relaties of personeel bij zijn, al vanaf 135 euro ex. BTW per persoon!

Als gast van het TT HOLLAND HOUSE parkeert u op de VIP-parking nabij de paddock en wordt u ontvangen met een ontbijtbuffet. U geniet een uitgebreide lunch en tussendoor wordt er een variatie aan hapjes en drankjes uit het Hollandse assortiment geserveerd. Tijdens uw verblijf staan de ‘Hollandse meisjes’ voor u klaar om u een rondleiding te geven over de MotoGP-paddock. Met LIVE racecommentaar, een overdekte tribune en racebeelden op diverse grote schermen maakt u als gast van het TT HOLLAND HOUSE  letterlijk deel uit van het hart van de Grote Prijs van Nederland.

Tarieven TT Holland House:

Vrijdag 24 juni                               € 135,- p.p. (excl. 21% BTW)
Zaterdag 25 juni                            € 199,- p.p. (excl. 21% BTW)
Zondag 26 juni                              € 350,- p.p. (excl. 21% BTW)
Passe-partout 24.25/26 juni           € 499,- p.p. (excl. 21% BTW)

*Een Passe-Partout kaart bestaat 1 kaart per dag, zo kunt u toegang bieden voor 3 verschillende gasten

Fans en geïnteresseerden die deel uit willen maken van het TT HOLLAND HOUSE kunnen rechtstreeks boeken op www.tthollandhouse.com of contact opnemen met de organisator op 0592-318 055.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen