Beleefpost bij Interzorg in Rolde tijdens Fiets4Daagse

DELEN

Assen – Op de laatste dag van de Drentse Fiets4Daagse, vrijdag 28 juli, is er bij Interzorg Hendrik Kok in Rolde een zogenaamde ‘beleefpost’ ingericht. Alle deelnemers aan de 40 km route, ruim 1.000 mensen, komen dan langs deze locatie en kunnen hier zelf ervaren hoe het is om met een ‘taststok’ over een geleidelijn te lopen!

De Drentse Fiets4Daagse is alom bekend en ook dit jaar komen mensen uit het gehele land naar het prachtige Drenthe om de mooiste plekjes van deze provincie op de fiets te ontdekken. Dit kan via verschillende routes en vanuit meerdere opstapplaatsen. Tijdens de 40 km-route wordt onder andere Interzorg Hendrik Kok in Rolde aangedaan.

Beleefpost
Op vrijdag 28 juli, van 9.00 tot 12.00 uur, is hier een zogenaamde ‘beleefpost’ ingericht. Deelnemers, maar ook andere geïnteresseerden, zijn dan van harte welkom om een kijkje in dit expertisecentrum voor slechtziende en blinde ouderen te nemen. Speciaal hiervoor heeft Interzorg Hendrik Kok iets bedacht om ook daadwerkelijk ‘beleving’ bij deze plek te krijgen. Het is namelijk mogelijk om zelf eens mee te maken hoe het is om met een ‘taststok’ over een geleidelijn te lopen. Een leuke en leerzame ervaring die de deelnemers nog wel eens een verrassend gevoel zou kunnen geven. Iedereen is daarom van harte welkom op vrijdag 28 juli, tussen 9.00 en 12.00 uur, aan De Ziel 86 in Rolde.

Beleef de Beleving! tijdens de Drentse Fiets4Daagse bij Interzorg Hendrik Kok in Rolde

Interzorg, dicht bij jezelf
Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten, met verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis met Interzorg Wijkzorg, of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. Om dat goed te kunnen doen, gaat Interzorg in gesprek met mensen: cliënten en hun naasten. Elkaar leren kennen, verwachtingen uitspreken, zoeken naar mogelijkheden, willen weten of de ondersteuning goed is. Maar ook zorgen voor een veilig en vertrouwd thuisgevoel, professionele en vernieuwende zorg bieden en van elke maaltijd een genietmoment maken. Het zijn enkele leidende principes die bij Interzorg hoog in het vaandel staan.

Lees meer over Interzorg op www.interzorg.nl.