Ben jij starter op de woningmarkt?

DELEN

Ben jij starter op de woningmarkt?

Zaterdag 25 mei staan de deuren van zo’n 4.000 Drentse woningen in de prijsklasse tot 200.000 euro wagenwijd open. Ook in Assen helpen makelaars aspirant-kopers graag op weg naar hun droomhuis. Maar er is deze dag meer.

Stadhuis open voor starters

In het Stadhuis van Assen is de Startersmarkt met informatie over welke woningen (tot 5 200.000,- ) te koop zijn en de mogelijkheden voor energiebesparing en financiering van je huis.

Op de Startersmarkt zijn makelaars, mensen van de bank, een notaris en experts in duurzaamheid aanwezig. Kortom alle expertise op het gebied van de aankoop van een woning op één moment tezamen.

Speciale aanbiedingen

Zo kun je in één dag ‘alles’ te weten komen over het kopen van een woning. Wist je bijvoorbeeld dat de gemeente Assen een starterslening verstrekt als je onvoldoende geld kunt lenen om een huis aan te schaffen? En dat de provincie gratis energieadvies geeft en drie zonnepanelen cadeau doet als je als starter tussen 25 mei en 15 juni een huis koopt? Ook daarover kun je de 25ste informatie krijgen.

Ben jij starter op de woningmarkt?

Kom dan vooral langs. De deuren van het Stadhuis staan open van 10.00-14.00 uur. Voor meer informatie over de starterslening www.assen.nl