Benefiet bridgedrive voor Hospice Assen

DELEN

Assen – Zaterdag 4 maart 2017 wordt de 6e benefiet bridgedrive gehouden in Assen. De opbrengst van dit toernooi zal wederom geheel ten bate komen aan Hospice Het Alteveer.

De organisatie van dit evenement is in handen van Wim Bosch. Hij is niet alleen vervend bridger bij Bridgeclub Assen 1935, maar ook penningmeester bij de Vrienden van Hospice Het Alteveer.

In de afgelopen zes jaar heeft dit toernooi zich – mede door de deelname van bekende Nederlanders – van een steeds groeiend aantal paren kunnen verzekeren. In overleg met Hotel van der Valk zijn wij genoodzaakt het maximum te stellen op 112 paren. Hotel van der Valk is hoofdsponsor en tevens gastheer van het evenement.


Dit jaar is de voorzitter van de Nederlandse Bridge Bond, de heer Koos Vrieze, de speciale gast. Deze zal er ongetwijfeld op toe zien dat het toernooi correct verloopt naar de richtlijnen van de Nederlandse Bridge Bond met de wedstrijdvorm Paren, Topintegraal met Meesterpunten. De prijsuitreiking zal geschieden met medewerking van de burgemeester van Assen, de heer Marco Out.


U kunt zich tot uiterlijk 1 maart aanmelden via de website van Bridgeclub Assen 1935. Het toernooi zal aanvangen om 10:30 uur (zaal open om 10:00 uur). Kosten € 55,00 per paar (incl. koffie/thee bij ontvangst en lunch)

Voor meer informatie over de bridgedrive kunt u zich wenden tot Wim Bosch.
Telefoon: 0592-399088 of 06-51988285
Email: wfjbosch@home.nl

Informatie over Hospice Het Alteveer kunt u vinden op hun eigen website: Hospice Het Alteveer

Tekst: Wim Bosch/Sigrid Hummelen
Foto’s: Sigrid Hummelen