Benefietvoorstelling Ventoux in Bioscoop De Nieuwe Kolk

DELEN

ASSEN – Op zondag 17 mei zal er een benefietvoorstelling met de film Ventoux in Bioscoop De Nieuwe Kolk worden gehouden. Deze benefietvoorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met burgemeester Marco Out van Assen en Tour du ALS.

De Nieuwe Kolk gaat samen met de burgemeester van Assen de strijd aan tegen ALS! Bioscoop De Nieuwe Kolk organiseert in samenwerking met de Tour du ALS een benefietavond met als hoofddoel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting ALS. De opbrengst van de kaartverkoop van deze bijzondere voorstelling wordt gedoneerd aan dit goede doel. Daarnaast wordt er op de avond zelf geprobeerd d.m.v. bijzondere activiteiten nog meer geld in te zamelen voor de Stichting ALS.

Film Ventoux

De film gaat over vier vrienden die met hun racefiets de berg Mont Ventoux beklimmen, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.