Beperkte dienstverlening Gemeente Assen door gladheid

DELEN
ASSEN – Vanwege de extreme gladheid is besloten dat het stadhuis op 5 januari om 16.00 uur dicht gaat. De dag erna gaat het op zijn vroegst om 10.00 uur open voor publiek. Het telefonisch service centrum is dan ook niet bereikbaar. Deze maatregelen zijn genomen in verband met de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Als er een weeralarm geldt met code rood, dan blijft het stadhuis langer dicht voor bezoekers. Inwoners van wie de afspraak om deze reden niet doorgaat, kunnen een telefoontje van de gemeente verwachten om de afspraak te verzetten.

Afvalinzameling

Op 5 januari haalt de gemeente definitief geen afval op. Het is zeer twijfelachtig of de inzameling de dag erna wel doorgaat omdat het met name in woonbuurten erg glad is. Het besluit hiervoor wordt woensdagmorgen genomen. Voor de GFT containers geldt dat de inzameling twee weken later gebeurt. Actuele informatie over de afvalinzameling verspreidt de gemeente via de afvalapp, twitter en de gemeentelijke website.

Milieupark Assen

Eerder op 5 januari besloot de gemeente al het milieupark te sluiten vanwege de extreme gladheid. Het advies aan inwoners is om voor vertrek naar het milieupark even op de website te kijken of het weer open is.

Sporthallen

De gemeentelijke sporthallen blijven dicht zolang de scholen dicht zijn.


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen