Bert Visscher 3 november in Kolkende Taal

DELEN

Bert Visscher 3 november in Kolkende Taal

Op zondag 3 november is er weer een nieuwe aflevering van Kolkende Taal.

Deze keer onder meer aandacht voor het veelbesproken en gelezen boek van Godfried Bomans: “Erik en het klein insectenboek”. Om die reden aandacht voor flora en fauna in boeken. Te gast is de twitterende boswachter: Andre Donker. Hij zal vertellen over zijn favoriete boeken, zijn eigen boeken en zijn belevenissen in de natuur. Schrijver en columnist Marcel Möring is ook deze keer te gast om een vlijmscherpe column uit te spreken. De programmamakers zijn ook heel blij met de komst van schrijfster Yvonne Kroonenberg. Zij vertelt over haar liefde voor dieren én de boeken die ze zelf bewonderd.

Musicalster Linda Wagenmakers kruipt dit theaterseizoen in de huid van Anastasia Steele. In een parodie op de bestsellerreeks 50 tinten is ze ook in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk te zien. Linda vertelt in een videoreportage hoe het is om het absurde sprookje uit 50 tinten tot leven te brengen.

De presentatie is als altijd in handen van Kolkende Taal boegbeeld Diana de Groot.

Primeur: Bert Visscher in Kolkende Taal!

Heel trots is Bibliotheek Assen op de komst van theatermaker/cabaretier Bert Visscher. Samen met componist/dirigent en artistiek leider van het Noordpoolorkest Reinout Douma zingt hij de sterren van de hemel met een lied uit zijn “Visscher met violen” concert. Uiteraard schuift hij ook aan tafel om te vertellen over zijn favoriete boek.

Meer informatie? Kijk op de website van Bibliotheek Assen.