Bertram Assen vraagt aandacht voor ‘Goede Doelen’

DELEN

ASSEN – Bertram, house of special brands, bestaat dit jaar 175 jaar (sinds 1840). In het kader van dit jubileumjaar en de naderende wijzigingen voor plastic draagtassen (vanaf 1 januari 2016 niet meer gratis), brengen wij i.s.m. 5 Goede Doelen organisaties een papieren draagtas uit met de tekst “Bag for more”.

Wij vragen middels deze papieren draagtas niet de aandacht voor onze winkels, maar willen de aandacht vooral legen op goede doelen.

In de draagtassen, die elke kopende klant meekrijgt, zit een inlegvel met informatie over een goed doel. De Goede doelen organisaties, bestaande uit: Cordaid, Edukans, Nationaal MS fonds, The Hunger Project en World Servants hebben ieder op hun eigen manier invulling gegeven aan dit initiatief.

De kosten zijn volledig voor rekening van Bertram. Bertram hoopt op deze wijze een bijdrage te kunnen geven aan de bekendheid van deze organisaties en het goede werk dat zij doen op deze wijze ook te steunen.

In de loop van dit jaar zal Bertram dit initiatief nog met enige regelmaat ondersteunen in haar etalages in haar vestigingen in Haren en Assen (Kruisstraat) en via de social media.