Bestseller auteur Larissa Verhoeff komt naar Assen

DELEN

ASSEN – “Liggend in de armen van een paar mooie mannen ging bij mij eindelijk de knop om”. Larissa Verhoeff, auteur van de bestsellers “Vette Pech” en “Dikke Pret” en DWDD-gast, komt naar Assen. Larissa heeft alle diëten met wisselend succes gevolgd en minimaal 15 Tel Sell apparaten op zolder staan. Op 2 september deelt ze openhartig haar frustraties van teveel kilo’s en het grijpen naar troosteten.

Na deze presentatie geven Fenna Janssen (10kilolichter.nl) en Tonie van der Walle (Praktijkbetereten.nl) een workshop Emotie-eten.

Toen de knop bij Larissa Verhoeff eenmaal om was, kreeg ze het emotie-eten onder controle, werd sportfanaat en viel af. “Stop met lijnen, kijk naar je gevoelens, je behoeften en zorg goed voor jezelf”. Larissa komt naar Assen om ook anderen te stimuleren een blijvende verandering in gang te zetten. “Openhartig, eerlijk en een feest der herkenning”.

De presentatie van Larissa Verhoeff wordt vervolgd met een workshop Emotie-eten de baas. In 7 stappen krijgt de deelnemer inzicht in haar of zijn patroon van emotie-eten. Zo  wordt ervaren waar echt behoefte aan is, als je je moe, verdrietig, alleen of boos voelt. Deelnemers leren hoe de behoefte aan rust, waardering of een luisterend oor vervuld kan worden zonder naar een zak chips of chocola te grijpen.

Organisatie

Deze avond wordt georganiseerd door Fenna Janssen (10kilolichter.nl in Assen) en Tonie van der Walle (praktijkbetereten.nl in Haren).

Informatie

De presentatie door Larissa Verhoeff en de workshop Emotie-eten vinden plaats op 2 september 2015, 19.30 – 21.45 uur, Laurierstraat 2 in Assen. Aanmelden via: info@10kilolichter.nl of info@praktijkbetereten.nl.

Deze boeiende avond kost € 18. Let op: de 2e persoon is gratis als de aanmelding meteen voor twee personen is.