Bevrijdingsfestival Drenthe zoekt vrijwilligers

DELEN
Assen – Bevrijdingsfestival Drenthe roept enthousiastelingen vanaf 16 jaar op om hun handen uit de mouwen te steken op 5 mei.

Er wordt hulp gevraagd in uiteenlopende taken zoals op- en afbouw, artiestenbegeleiding, informatiebalie, communicatie en multimedia, het Kinderplein en het Plein van de Vrijheid. Bevrijdingsfestival Drenthe biedt vrijwilligers een uniek kijkje achter de schermen, waarbij eten en drinken worden verzorgd. Een prachtige werkervaring vol muziek en vrijheid. Aanmelden en uitgebreide informatie via www.bevrijdingsfestivaldrenthe.nl.

Taken vrijwilligers Bevrijdingsfestival Drenthe

Vrijwilligers kunnen zich voor diverse taakgroepen aanmelden. Met name voor de crewcatering voor het hele team medewerkers wordt nog hulp gezocht.

Ook worden er mensen met technisch inzicht gevraagd voor de op- en afbouw rondom en tijdens het festival. Wie bij de informatiebalie staat kan ad hoc beslissingen maken en als aanspreekpunt fungeren voor zowel artiesten, medewerkers als bezoekers.

Voor het communicatieteam wordt er gezocht naar mensen met vlotte pen en verstand van social media. Voor het Kinderplein en het Plein van de Vrijheid zijn handen nodig, om deze belangrijke en bijzondere onderdelen van het Bevrijdingsfestival ook dit jaar weer tot een succes te maken.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen