Bibliotheek Assen extra geopend

DELEN

Bibliotheek Assen extra geopend

Op zondag 2 juni is Bibliotheek Assen in De Nieuwe Kolk geopend van 13.00-17.00. Bezoekers kunnen die dag terecht om boeken te lenen of terug te brengen.

Bibliotheek Assen extra geopendNaast de reguliere dienstverlening biedt de bibliotheek de kans om die dag alle mogelijkheden, waaronder de digitale TouchTafels 1 en 2 en de grote Touch me! wand, te beleven. Deze digitale gadgets staan boordevol informatie en bieden volop vertier. De bezoeker speelt hierop een memory spel, vliegt heel de wereld over met een levensgrote Google Earth en verdiept zich in diverse interactieve themadossiers.

Ook kan men terecht voor extra uitleg over het inloggen op de bibliotheekwebsite, hoe thuis te verlengen, zoeken en reserveren via de catalogus. Vraag één van onze medewerkers.

Er zijn deze middag TV opnames in Studio1C van het programma Kolkende Taal. Dit programma staat deze keer in het teken van de Maand van het Spannende Boek. Met onder andere als gast misdaadjournalist John van den Heuvel. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van Bibliotheek Assen.