Bibliotheek Assen leest voor in het sprookjesbos van Karwei

DELEN

Bibliotheek Assen leest voor in het sprookjesbos van Karwei

Bibliotheek Assen organiseert woensdag 16 en woensdag 23 oktober samen met De Karwei in Assen een speciale voorleesmiddag. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen kinderen in het sprookjesbos van De Karwei aanschuiven bij de voorlezer. Op elk kwartier gaat de voorlezer van start. De gekozen verhalen zijn de sprookjes die ook in De Efteling te zien zijn.

Karwei_0112kDe Karwei heeft deze weken een leuke actie voor haar klanten. T/m zondag 3 november 2013 ontvangt men aan de kassa van De Karwei bij elke € 15,- een Winter Efteling-voucher. Met twee van deze vouchers en een eigen bijdrage van € 7,95,- ontvangt men een ticket voor De Winter Efteling.

Bibliotheek Assen zet deze actie luister bij door verhalen uit De Efteling voor te lezen in De Karwei. Tegelijkertijd kunnen kinderen ook meedoen met een knutseluurtje. Je maakt je eigen paddenstoel, sprookjespuzzel of sprookjesmobile. Voor ouders en grootouders is er koffie en thee én voor de kids ranja. Leden van Bibliotheek Assen ontvangen bovendien op 16 en 23 oktober een korting van 10% op alle sprookjesboomartikelen bij De Karwei.

Wordt je ter plaatse (betalend) lid van Bibliotheek Assen, dan ontvang je een welkomstcadeau in de vorm van een tegoedbon van € 15,- vrij te besteden in De Karwei te Assen.