Bibliotheek Assen pakt uit met grootse boekenverkoop

DELEN

Bibliotheek Assen pakt uit met grootse boekenverkoop

Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden die je graag in je eigen boekenkast zou willen. Klinkt dit als een goede zondagmiddagbesteding ? Kom dan naar de grootse boekverkoop van Bibliotheek Assen op zondag 26 januari.

Deze middag wordt er een ruime collectie aan boeken en tijdschriften aangeboden tegen mooie prijzen. Een heerlijke middag uit voor het gezin! Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Aanstaande zondagmiddag 26 januari organiseert Bibliotheek Assen daarom een grootse boekverkoop. Hierbij worden al deze oude titels aangeboden voor mooie prijzen.

Kom tijdens de boekverkoop van 13.00 tot 17.00 uur heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind dat ene exemplaar die je graag in je eigen boekenkast wil hebben! De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften te koop.

Om 16.00 uur start er tevens een rondleiding door de bibliotheek, uiteraard ben je hierbij van harte welkom om wegwijs te worden in de bibliotheek!