Bibliotheek Assen viert Kinderboekenweek uitbundig

DELEN

De Kinderboekenweek viert haar 60e verjaardag. Het thema van dit jaar is dan ook ‘Feest’. Bibliotheek Assen organiseert net als vorige jaren leuke activiteiten voor kinderen in de bibliotheek.

Kinderatelier voor (groot)ouders en hun kleuter

Beleef samen met je kind het boek “Het grote feest van het Muizenhuis van Sam en Julia”. Onder leiding van Artisjok en Olijfje gaan we experimenteren, ontdekken en creëren. De ervaringen tijdens de activiteiten worden door de kinderen zelf vastgelegd met behulp van een tablet. Geef je op voor het kleuteratelier van Artisjok & Olijfje en ervaar het ruimtereis-avontuur van je kind. Voor ouders en hun kleuter van 4 tot 6/7 jaar. 1 oktober 2014 14:30 – 15:30 uur.

Jij met een snor op de foto

Maak de leukste selfies. Jij met een snor op de foto! Of kies een van de andere attributen en maak de leukste foto’s van jezelf. Je kunt alleen maar ook met een groepje op de foto. Neem je fotostrip gratis mee naar huis!  1 oktober 2014 14:15 – 18:00 uur

Voorlezen uit Muizenhuis-boeken in Bibliotheek Assen

In het CBK (Centrum Beeldende Kunst) gaat collega Tineke een prachtig verhaal voorlezen uit de Muizenhuis-boeken. Lekker luisteren tussen de Mega Grote Beesten van de tentoonstelling ‘Lief Dier’. Iedereen kan aanschuiven op 1 oktober van  14:15 – 14:45 uur.

Er is nog veel meer te doen op 1 oktober zoals ballonnenbeesten, taarten maken, oud Hollandse spelen, bouwen aan een beestenhuis en nog heel veel meer. Kom allemaal woensdag 1 oktober naar Bibliotheek Assen om de Kinderboekenweek feestelijk te openen.