Bijna.. voorjaar in Drenthe

De voorjaarsarrangementen in Drenthe staan online vanaf 21 maart

DELEN
ASSEN – Nog even… en dan is het voorjaar! Op 21 maart begint de lente en we kunnen niet wachten. Alles gaat bloeien en hopelijk zullen de temperaturen gaan stijgen. 

Voorjaar in Drenthe

Natuurlijk willen we dat zoveel mogelijk mensen komen genieten van ons opbloeiende Drenthe, het is hier prachtig! Daarom zijn we weer op zoek naar nieuwe arrangementen, die geldig zijn van 21 maart tot 21 juni. Denk aan bijvoorbeeld een mooie fietstocht of een wandeling door de natuur, inclusief overnachting, route, lunch en/of diner. Of u kunt zelf wat bedenken! De arrangementen komen onder de aandacht op onze website  en op social media. De voorbeelden kunt u hier bekijken.

Het aanmelden van een arrangement is gratis en hierdoor maakt u dus kosteloos gebruik van ons bereik: de site heeft gemiddeld 166.000 pageviews per maand en op Facebook hebben we ruim 28.000 volgers.

Aanmelden voorjaarsarrangementen Drenthe.nl

Biedt u al voorjaarsarrangementen aan of bent u van plan dit te doen? En heeft u er belangstelling bij dit via Drenthe.nl kenbaar te maken bij een groot aantal bezoekers? Dan ontvangen wij dit arrangement graag van u. Hoe leuker en unieker het arrangement, hoe meer reacties erop zullen komen. Het desbetreffende arrangement moet passen binnen één van de volgende thema’s:

  • Natuurbeleving
  • Sportieve & actieve arrangementen
  • Familie & gezinsarrangementen
  • Bijzondere overnachtingen
Aanmeldformulier voorjaarsarrangement

Het arrangement kunt u tot en met vrijdag 4 maart aanleveren. De voorjaarsarrangementen staan online vanaf 21 maart. Aanmelden? Klik hier!

Marketing Drenthe


2Divorce Assen


Bowlen in Assen