“Een bijzonder Kerstsprookje” in PopUp-winkel Mooi Verhaal

DELEN

Assen – Met ‘Een bijzonder Kerstsprookje’ heeft Marja Mulder speciaal voor deze feestelijk periode een prachtig, geestig, modern theaterstuk geschreven én geproduceerd. Op zaterdag 16 december en 23 december wordt dit stuk uitgevoerd in de PopUp-winkel Mooi Verhaal in ’t Forum.

Een gezin aan de kerstdis, stressige ouders en twee verwende pubers die liever op wintersport waren gegaan en die nu maar hopen dat de kerstcadeaus veel goedmaken. Maar dan komen er onverwacht bezoekers en wordt het juist de meest bijzondere en ‘coole’ Kerst ooit! Het kerstspel is gebaseerd op het Bijbelse kerstverhaal, maar waarin ook de Kerstman en Rudolf het rendier zijn verweven.

Schrijver en regisseur van het stuk is Marja Mulder uit Assen. Het gelegenheidsgezelschap bestaat uit dertien spelers waarvan de oudste ruim zestig jaar is en de jongste nog maar twaalf. In slechts zes weken tijd heeft het gezelschap zich de teksten van dit luchtige en herkenbare Kerstverhaal eigen gemaakt.

Het stuk duurt een kleine half uurtje en de toegang is gratis. Volgens Marja Mulder kom je na het zien van het stuk al helemaal in Kerstsfeer: “U zijt wellekome in de PopUp-winkel in het Forum te Assen!”

“Een bijzonder Kerstsprookje” wordt vier keer opgevoerd: zaterdag 16 december om 11.30 uur en 15.30 uur, en zaterdag 23 december om 11.45 uur en om 16.00 uur. De entree is gratis.