Bioscoop De Nieuwe Kolk Assen werkt samen met retail

DELEN
ASSEN – Bioscoop De Nieuwe Kolk stelt komende zondag tijdens een Mega Kids Party haar nieuwe ‘medewerker’ voor: mascotte Bob.

Bob figureert de rest van de zomer in de campagne van de Bioscoop. Onderdeel hiervan is een samenwerking met ijssalons en snackbars in Assen. Daarnaast is de bioscoop een samenwerking gestart met de Jumbo-vestigingen in Assen.

Remon Koster, manager van de bioscoop: “In de zomer claimen we het coolste uitje te zijn. Onderdeel van een uitgebreide campagne is daarom letterlijk koel: een ijsje.” Dit Bob-ijsje is te koop bij de bioscoop, maar ook bij verschillende ijssalons en snackbars in Assen. Het ijsje is vernoemd naar het nieuwe boegbeeld van de bioscoop: de fictieve kaartjesknipper Bob. Van hem is zelfs een levensgrote mascotte gemaakt, waarmee kinderen zondag 17 juli kennis kunnen maken. Er vindt die middag een Mega Kids Party plaats rond de films ‘Finding Dory’ en ‘Ice Age 5’. De mascotte gaat in de vakantie ook ‘on tour’ en bezoekt onder meer Camping De Berenkuil.

De hele zomer lijkt in het teken te staan van samenwerking. Bij de Jumbo-supermarkten in Assen sparen klanten vanaf maandag 18 juli bij de aankoop van speciale actie-artikelen voor een gratis 2e bioscoopkaartje van Bioscoop De Nieuwe Kolk.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen