BMC Trofee Assen levert 15.000 euro op voor Stop Tetanus

DELEN

ASSEN – Kiwanis Assen organiseerde op zondag 7 juni 2015 de 15e editie van de befaamde BMC Trofee. Een jaarlijkse toertocht voor liefhebbers van oldtimers en bijzondere youngtimers. Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, verenigd in serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen.

Het doel is een maximale opbrengst te realiseren voor het goede doel en dat was bij de BMC Trofee ‘Stop Tetanus’. Dit project is een samenwerking tussen Kiwanis en Unicef met als doel om miljoenen vrouwen en baby’s in te enten tegen tetanus. Jaarlijks verliezen zo’n 58.000 moeders hun baby aan een ziekte die heel makkelijk te voorkomen is. Daarom steunt Kiwanis het werk van UNICEF op het gebied van tetanus.

Aankomst en prijsuitreiking TT Instituut Assen 

BMC Trofee 2015Rond 17.00 uur zondagmiddag eindigde de BMC Trofee bij het TT instituut aan De Haar in Assen. 98 oldtimers en youngtimers reden het terrein van het TT World op om te parkeren voor de deur van het TT Instituut waar de prijsuitreiking van de 15de editie plaats vond.

15 prijzen en een trofee voor alle deelnemers. Veel prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Assen. Onderweg was voor de deelnemers koffie geregeld met wat lekkernijen door CafféPranzo. Al met al een prachtige dag met een opbrengst van € 15.000,-

Foto(s) © M. Babtist – Spiegelgrafie