Boekenfest 2017 Bibliotheek Assen

Op blind date met Heleen van Royen tijdens het Boekenfest '17 Assen

DELEN

ASSEN – Altijd al eens een blind date willen hebben met Heleen van Royen? Of volgt u liever een literaire kookles bij schrijver Abdelkader Benali en zijn vrouw Saida Nadi Benali?

Het is allemaal mogelijk tijdens het Boekenfest ’17 op zaterdag 11 maart aanstaande in Bibliotheek Assen.

Vrijdagmorgen kondigde DNK-directeur Hanneke Bruggeman het Boekenfest ’17 aan in ‘Bij Jaap’ aan de Markt in Assen. Bruggeman roemde de aanwezigheid in maart van bekende auteurs die mede dankzij sponsor Univé naar de Asser bieb kunnen komen. Hotel de Jonge geeft de auteurs ‘onderdak’ en het schrijversdiner zal verzorgt worden door ‘Bij Jaap’.  Bruggeman gaf tekst en uitleg over het uitgebreide programma dat men 11 maart in De Nieuwe Kolk voorgeschoteld krijgt.

Boekenfest 2017 Bibliotheek Assen

Het zal een bonte avond worden vol met schrijvers/auteurs als Arthur Japin, Heleen van Royen, Peter Buwalda, Maarten Spanjer, Marjan Berk en Bert Natter, maar er is ook ruimte voor optredens en muziek en men kan op ‘blind date’ met zijn of haar favoriete schrijver/auteur.

Kolkende Taal

Tijdens het Boekenfest zal evenals voorgaande editie een aflevering worden opgenomen van Kolkende Taal Late Night. Hierin zal presentatrice Diana de Groot een aantal bekende schrijvers/auteurs aan de tand voelen over hun werk. Het Boekenfest zal worden afgesloten met een spetterende afterparty tot in de late uurtjes. Een waar boekenbal!

Kaartverkoop Boekenfest ‘17

De kaartverkoop voor het boekengala is inmiddels gestart. Het ticket a € 15,- p/s is een passe-partout die op de avond zelf aan de balie ingewisseld kan worden voor drie vouchers voor voorstellingen naar keuze (in de Rabo Zaal, 1e etage Bibliotheek & Studio 1C).

De randprogrammering is vrij toegankelijk met de passe-partout.