Boekenverkoop Bibliotheek Assen

DELEN

Boekenverkoop Bibliotheek Assen

Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden dat je graag in je eigen boekenkast zou willen. Klinkt dit als een goede zondagmiddagbesteding? Kom dan naar de grootse boekverkoop van Bibliotheek Assen op zondag 23 februari. Na het succes van de vorige boekverkoop organiseert Bibliotheek Assen opnieuw een leuke middag waarbij er een ruime collectie aan boeken en tijdschriften aangeboden wordt tegen mooie prijzen. Een heerlijke middag uit voor het gezin!

Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Na het succes van de vorige boekverkoop van eind januari wordt er daarom opnieuw een grootste boekverkoop georganiseerd. Deze vindt aanstaande zondagmiddag 23 februari plaats in de bibliotheek. Hierbij worden al deze mooie, oude titels aangeboden voor een fijne prijs.

Kom tijdens de boekverkoop van 13.00 tot 17.00 uur heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind dat ene exemplaar dat je graag in je eigen boekenkast wil hebben! De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften te koop.

Om 16.00 uur start er tevens een rondleiding door de bibliotheek, uiteraard ben je hierbij van harte welkom om wegwijs te worden in de bibliotheek!