Boer zoekt Boer

DELEN

ASSEN – Bent u agrarisch ondernemer met een gezond bedrijf en heeft u geen opvolger, maar zou u wel graag willen dat uw bedrijf in de toekomst wordt voortgezet? En wilt u de mogelijkheden daartoe graag via intensieve samenwerking onderzoeken?

Werk je in de agrarische sector of heb je dat in het verleden gedaan? Weet je wat werken op de boerderij inhoudt? Wat er komt kijken bij het runnen van een agrarisch bedrijf? Heb je geen agrarisch bedrijf, maar wel de ambitie om een agrarisch bedrijf over te nemen?

Dan is de Boer zoekt Boer informatiebijeenkomst van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) er voor jullie allebei. Tijdens de bijeenkomst zijn experts aanwezig op het gebied van communicatie, bedrijfsovername en financiën. U komt in contact met geïnteresseerde boeren en potentiële bedrijfsopvolgers en u krijgt meer inzicht in alle aspecten die bij bedrijfsovername buiten de familie die van belang zijn.

Programma

19.45 uur: Inloop met koffie en thee
20.00 uur: Welkom door Rabobank
20.05 uur: Inleiding over ‘Boer zoekt Boer’ door NAJK
20.15 uur: Praktijkvoorbeeld door ervaringsdeskundige
21.00 uur: Pauze
21.20 uur: Aspecten om bij stil te staan bij bedrijfsoverdracht buiten de familie door Rabobank, Lianne Veenstra en Countus – Belang van communicatie- Financiële aspecten – Juridische aandachtspunten.
21.35 uur: Trajecten binnen ‘Boer zoekt Boer
21.45 uur: Vragen en discussie
22.00 uur: Afsluiting

Aanmelden Boer zoekt Boer en lokatie

Door een e-mail te sturen naar rwilzing@najk.nl o.v.v. naam, geboortedatum, e-mailadres, sector en bedrijf zonder (potentiële) opvolger.

Datum: 1 december
Tijd: 19:45 – 22:00 uur
Locatie: Rabobank Assen, Neptunusplein 2 Assen