Boudewijn de Groot terug in theater De Nieuwe Kolk

DELEN
Boudewijn de Groot terug in theater De Nieuwe Kolk

ASSEN – De nieuwe cd/lp van Boudewijn de Groot ‘Achter Glas’ kwam op nr. 1 binnen in de album Top 100. Voor Boudewijn is er één ding veel belangrijker dan die positie; het feit dat deze plaat zo gewaardeerd wordt door zijn fans.

De reacties die hij onder anderen ontving op het gastenboek van boudewijndegroot.nl zijn overweldigend en vol enthousiasme. We kunnen geen andere conclusie trekken dan dat het publiek het nieuwe repertoire weet te appreciëren.

Dit heeft Boudewijn zowel de inspiratie als de energie gegeven voor een nieuwe theatertournee. Bijgestaan door drie prima muzikanten speelt hij in een intieme setting de nieuwe liedjes aangevuld met nummers uit zijn oude repertoire. Expliciet geen hits, maar juist de nummers die we misschien nog niet zo goed kennen.

Voor de fijnproevers en de echte luisteraars. Want iedereen weet dat Boudewijns nummers voornamelijk bedoeld zijn om naar te luisteren.

Boudewijn staat op vrijdag 29 april 2016 om 20.00 uur in theater De Nieuwe Kolk te Assen. Kaarten kunt u hier bestellen.