Bouw Kloosterveste Assen gaat verder

DELEN

ASSEN – Op dit moment wordt er zowel aan de oost- als aan de westzijde van Kloosterveste gebouwd.  Aan de oostzijde wordt er aan de gracht gewerkt; aan de westzijde komen sociale huurwoningen. Ook is er meer duidelijkheid over andere woningbouwprojecten in Kloosterveste. In het totaal is ruimte voor ongeveer 250 woningen.

Grachten

De oostzijde van Kloosterveste is nu nog een bouwput. Aannemer BAM is hier druk bezig met het afmaken van de binnengracht. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in juni afgerond.

Sociale huurwoningen

Aannemer Geveke is aan de westzijde druk bezig met het bouwen van sociale huurwoningen. Er komen 20 sociale huurwoningen aan de Schoolstraat en 10 aan de Gildestraat. Naar verwachting zijn de woningen deze zomer klaar. De verhuur van de woningen is al gestart.

Wonen in Kloosterveste Assen

Wilt u wonen in Kloosterveste of meer weten of de werkzaamheden in de wijk? Kom op 12 maart van 18.30 tot 20.00 uur langs in ons Informatiecentrum aan de Rondgang 66 in Kloosterveste. Er is geen vaste begintijd, u kunt dus gewoon binnenlopen.