Bram Moszkowicz tijdens Gamma Racing Day in Clio Cup

DELEN

Bram Moszkowicz tijdens Gamma Racing Day in Clio Cup

De Amsterdamse jurist en televisiepersoonlijkheid Abraham Moszkowicz debuteert als autocoureur in de Clio Cup Benelux tijdens de GAMMA Racing Day. Moszkowicz beleefde afgelopen donderdag op het TT Circuit een eerste training op weg naar zijn racelicentie waarvan RTL Boulevard en Radio538 nog dezelfde dag melding van maakten.

Bram Moszkowicz treedt aan in de Clio Cup Benelux, voorheen de Dutch Renault Clio Cup. Het veld is ultra-competitief en de 210 pk sterke Renaults zijn een echte uitdaging. ‘Close-racing’ is in deze klasse eerder regel dan uitzondering. Hij moet het in een splinternieuw 2014 model Renault Clio opnemen tegen ervaren coureurs als Michael en Sebastiaan Bleekemolen.

“Ik kan je vertellen het kan héél warm worden in zo’n auto. Wat nog het meest tegen je natuur in gaat is het volgas de bocht in gaan, dan zo laat mogelijk keihard remmen om tegelijkertijd een zo hoog mogelijke bochtensnelheid over te houden. Gelukkig had ik een goede instructeur, een man die ooit nog met Ayrton Senna heeft gekart!”

Over de auto en het besluit te gaan racen: “Ik heb dit altijd al willen doen, dus toen de gelegenheid zich voordeed om in de nieuwe Clio Cup Benelux van start te gaan, heb ik direct toegezegd. Zo’n race-Clio is een beest van een auto, het weggedrag doet me nog het meest denken aan een skelter.” aldus Bram Moszkowicz.

Wil je zondag 3 augustus 2014 Bram in actie zien en/of handtekeningen scoren en met je neus op de meest kostbare techniek staan? De voorverkoop van paddockkaarten en kaarten voor de trainingsdagen is nu gestart!

Bestel ze nu online rechtstreeks bij de GAMMA Racing Day organisatie en betaal via IDeal, incasso of acceptgiro.

Gratis tickets

Je gratis toegangsbewijzen voor zondag 3 augustus haal je bij de GAMMA Bouwmarkt en bij de evenementpartners van de GAMMA Racing Day. Kan je niet wachten en heb je een printer tot je beschikking? Print ze dan hier uit!