British Pub Cheers nieuwe hoofdsponsor VV LEO Loon

DELEN
ASSEN- British Pub Cheers wordt met ingang van seizoen 2016-2017 de nieuwe hoofdsponsor van VV LEO. Het bruisende café in het centrum van Assen gaat met de club uit Loon een verbintenis aan voor de duur drie seizoenen.

Op het shirt komt de naam Cheers Assen te staan, en ook op andere manieren zal de naam Cheers prominent in beeld komen. British Pub Cheers is gevestigd de Kerkstraat en is al jaren een begrip in Assen.

Eigenaar, Tony Nijenhuis: “We zijn trots VV LEO te kunnen sponsoren. We voelden ons steeds meer verbonden met de vereniging, doordat de VV LEO mensen die onze Pub geregeld komen bezoeken. De kern van onze sponsorschap hebben wij gevonden in drie teams die aan elkaar verbonden zijn, namelijk de teams waarmee VV LEO de brug wil slaan tussen de jeugd en de senioren. Precies de doelgroep waar wij met ons café op richten”

Arend Ringnalda (VV LEO): “Fantastisch dat Cheers zich als nieuwe hoofdsponsor wil verbinden aan VV LEO. Vanaf het eerste contact was er een klik tussen het echtpaar Nijenhuis en VV LEO, met dank aan de VV LEO-klanten, die al wat langer bij Cheers over de vloer komen. Onze gesprekken waren al snel inspiratiebron voor wij voor elkaar kunnen betekenen. Cheers en VV LEO vinden elkaar op kernwaarden van gastvrijheid, gezelligheid en plezier.”


2Divorce Assen


Bowlen in Assen