De British Superbikes voor de vijfde keer in Assen

DELEN

ASSEN – Het is motorsport waar de fijnproevers van smullen: de British Superbikes. De BSB-racedag is dit jaar op zondag 2 oktober.

De beste Britse coureurs racen die dag op het TT Circuit op het scherpst van de snede. Sensatie en spanning verzekerd. Het Asser asfalt kreunt altijd van genoegen onder dit motorsportgeweld.

De British Superbikes wordt vaak aangeduid als de zwaarste nationale titelstrijd. Dat het Circuit van Drenthe door de Britten is uitverkoren, om als enig circuit buiten de eigen landsgrenzen deze BSB-race te mogen organiseren, zegt veel over het vertrouwen in en de kwaliteit van de Dutch TT-organisatie.


De race in Assen is de tweede van de laatste drie wedstrijden, die Showdown worden genoemd en waarbij bepaald wordt wie uiteindelijk kampioen wordt.

Het is de vijfde keer dat de BSB in Assen wordt gehouden en dat betekent weer smullen voor de liefhebbers van de pure motorsport. Naast de races zijn er voor de bezoekers volop mogelijkheden voor meet-en-greets, handtekeningensessies en fotomomenten met de coureurs.

Het circuit is tijdens de BSB goed te bereiken met de bus. Klik hier voor de dienstregeling.

Kaarten British Superbike 2016 Assen

Tickets (inclusief paddock en pitwalk)
Zondag €30 (kassa’s open om 07:00 uur)
Zaterdag €10 (kassa’s open om 07:00 uur)
Weekend €35
Jeugd t/m 15 gratis

Stichting Happy Smile

Dit weekend is ook Stichting Happy Smile weer actief op het TT Circuit van Assenb. In haar eigen VIP box op het TT Circuit ontvangen zij zaterdag en zondag gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking. Het hele gezin krijgt een prachtige VIP dag voorgeschoteld.

De website van Stichting Happy Smile is momenteel genomineerd voor ‘Website van het Jaar’ in de categorie ‘Goede Doelen’. Uiteraard kunt u mee stemmen en u maakt dan ook nog kans op prachtige prijzen.

Stemmen? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen