Bruikbare informatie verkrachtings- en roofzaak Assen

DELEN
Bruikbare informatie verkrachtings- en roofzaak Assen

Dinsdagavond besteden het programma Opsporing Verzocht aandacht aan een geruchtmakende verkrachtingszaak in Assen.

Een inwoonster van Assen werd op zondagmorgen 14 september jongstleden het slachtoffer van de verkrachting door een circa 20-jarige getinte jongeman. De jonge vrouw moest onzedelijke handelingen verrichten bij de man en werd daarna gedwongen om aan de Nobellaan in Assen geld te pinnen. Daarna is de man weggelopen in de richting van de Maria in Campislaan.

Naar aanleiding van het programma Opsporing Verzocht kwamen bij de politie zeven tips binnen over de verdachte van deze verkrachting. Woordvoeder van de politie Noord- Nederland Kalina Pruntel “Gisterenavond zijn er zeven tips binnengekomen waarin ook bruikbare informatie is genoemd waar het team mee aan de slag gaat”.

Signalement verdachte verkrachtings- en roofzaak Assen

De verdachte is getinte jonge man, hij wordt rond de 20 jaar geschat. Hij droeg zijn korte haar strak naar achteren gekamd met gel. Hij is smal gebouwd, heeft donkere ogen en een beetje een rond gezicht. Volgens het slachtoffer sprak de jongeman apart Nederlands dat af en toe amper te verstaan was. Verder droeg hij een spijkerjack en schoenen met lichte zolen.

Tips

Herkent u de verdachte of heeft u meer informatie voor de politie over deze zaken? Bel dan met de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Zaaknummer: 2014072454