Brutale diefstal van twee aanhangwagens

DELEN
ASSEN – In de nacht van 17 op 18 juni jongstleden zijn in de Henriette Ronnerstraat twee aanhangers gestolen. Een aanhangwagen stond gestald in de achtertuin en een aan de voorzijde van de woning op de parkeerplaats.

De diefstal van de twee aanhangwagen vond plaats tussen 23.40 en 00.30 uur. Door middel van een buurtonderzoekje dat de eigenaar van de aanhangers is begonnen zijn ze er achter gekomen dat de diefstal door drie personen met een zilver grijze VW Transporter is gebeurt. Op de camera beelden is de bus, nog zonder aanhanger, te zien. Helaas hebben nog geen kenteken, maar inmiddels zijn er nieuwe camerabeelden die momenteel worden uitgelezen en bekeken.

Het gaat om twee zogeheten enkel-assige aanhangers. Een geremde aanhanger van aluminium een ongeremde met een metalen chassis en houten schotdelen. Chassisnummers zijn bij de eigenaar en de politie bekend.

Mocht u iets hebben gezien of gehoord of weet u waar de aanhangwagen zijn? Mail dan met onze redactie via redactie(at)nieuwsinassen.nl of bel de politie 0900-8844.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen