Budgetcursus Gemeentelijke Kredietbank (GKB) Assen

DELEN

ASSEN – Weet wat u besteedt. In vijf groepsbijeenkomsten leert u meer overzicht te krijgen en te houden over uw inkomsten en uitgaven. Ook krijgt u inzicht in de voorzieningen en regelingen waarvan u gebruik kunt maken.

Tijdens de cursus komen diverse vragen aan bod. Waar heb ik recht op? Hoe krijg ik mijn administratie (weer) op orde? Hoe lukt het anderen om rond te komen? De wekelijkse bijeenkomsten vinden plaats van 9.30 uur tot en met 11.30 uur in wijkcentrum ‘De Componist’ aan de Paganinilaan 15 te Assen.

Budgetadviesgesprek

Het budgetadviesgesprek heeft als doel een gedetailleerd advies te geven over de dagelijkse financiële mogelijkheden.

•Hoe betaal ik mijn rekeningen?
•Moet ik kostgeld aan mijn kinderen vragen?
•Kan ik gaan lenen om iets anders af te betalen?
•Hoe kan ik (be)sparen?

Ook wordt er gekeken of u nog recht heeft op bepaalde voorzieningen. Op basis van uw persoonlijke maandbegroting krijgt u vervolgens een vrijblijvend en op maat gesneden advies.

Aanmelden budgetcursus GKB

Zowel de budgetcursus als het budgetadviesgesprek zijn gratis. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Violette Wisch van het Team Preventie van de GKB, via preventie@degkb.nl of telefonisch via 0592-366099. Schriftelijk kan ook: GKB, Team Preventie, antwoordnummer 122, 9400 VB Assen (postzegel niet nodig).

Graag doorgeven: uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen.