Burgemeester Carry Abbenhues ‘Vriend’ van het TT Circuit Assen

DELEN

Burgemeester Carry Abbenhues ‘Vriend’ van het TT Circuit Assen

Voorzitter Pieter Hofstra van Stichting Vrienden van het TT Circuit gaf vanmorgen op het TT Circuit van Assen het startschot voor de vijfde Vriendendag. Deze dag is speciaal bedoeld voor alle leden van de stichting die overigens gratis lid kunnen worden en waarbij ze een enerverende dag aangeboden krijgen zoals rondleidingen op het circuit, een toertocht en ‘inside’ informatie over de motorsport dat Assen wereldwijd op de kaart heeft gezet.

Meer dan 250 ‘vrienden’ en genodigden waaronder waarnemend burgemeester Carry Abbenhues van de gemeente Assen waren aanwezig tijdens deze vijfde ‘Vriendendag’. Abbenhues zelf fervent motorsportliefhebster en trotse eigenaresse van maar liefst twee motoren als een Honda Rebel en BMW R26 moest eerlijk bekennen nog geen ‘vriend’ te zijn van de stichting.

“Ik ben zelf een enorme motorsport fanaat. Thuis hebben we in totaal zeven motoren. Ik draag het TT Circuit dan ook een warm hart toe en net als de kazerne in Assen vind ik dat het TT Circuit thuishoort bij Assen. Het heeft uitstraling voor Assen en economisch is het een motor en schept het werkgelegenheid. Het TT Circuit is gewoon fantastisch”, aldus Abbenhues die tot slot liet weten vandaag alsnog lid te gaan worden van de Vrienden van het TT Circuit in Assen.