Burgemeester Marco Out lanceert nieuwe website Hospice

DELEN

ASSEN – Woensdagmiddag is in de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen de nieuwe website en huisstyle gelanceerd van Hospice ‘Het Alteveer’ in Assen.

DSC_0001Burgemeester Marco Out was door het bestuur van Stichting Hospice Noord- en Midden Drenthe uitgenodigd om de nieuwe website officieel te lanceren. Tegelijkertijd is de start gegeven voor de actie ‘Hart voor het Hospice’. Deze actie heeft als doel om de bekendheid van het hospice te vergroten. Na afloop van de lancering heeft burgemeester Out een bezoek gebracht aan het hospice aan de Burgemeester Agterstraat in Assen.

Hospice Het Alteveer Assen

‘Het Alteveer’: Een ‘Bijna Thuis Huis’ voor Noord- en Midden-Drenthe, is een gastvrije plek voor mensen die terminaal ziek zijn. Het hospice biedt persoonlijke zorg in een rustige en huiselijke sfeer. Net als thuis kunnen familie en vrienden hun zorg en aandacht blijven geven. Als het nodig is, nemen vrijwilligers en professionele zorgverleners het van hen over. Ook in de laatste fase van het leven is er ruimte voor rust en persoonlijke aandacht.