Business Moms starten het nieuwe jaar met LEF

DELEN

Op maandagochtend 19 januari van 9.30 tot 12.00 uur in De Nieuwe Kolk te Assen is de nieuwjaarsbijeenkomst van Business Moms Netwerk. Deze is toegankelijk voor alle geïnteresseerde vrouwen.

Yvon le Beyeuc spreekt die ochtend over Lef. “Het ondernemerschap is één grote ontdekkingsreis. Wil je dat deze reis succesvol voor jou is, dan zal je vertrouwen moeten hebben en lef durven tonen”. Yvon helpt ondernemende vrouwen om vanuit passie en met plezier op een natuurlijke manier klanten aan te trekken.  Met haar bedrijf Nichen doe je zo heeft ze al verschillende ondernemers verder geholpen.

Business Moms uit heel Noord-Nederland

Na deze inspirerende speech is er genoeg ruimte om te netwerken. Uit heel Noord-Nederland komen ondernemende vrouwen om nieuwe ideeën op te doen, of eventueel samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere onderneemsters. Tevens zal La Femme uit Assen een modeshow verzorgen. De kleding van La Femme is modieus, stijlvol en betaalbaar.

Business Moms Netwerk is een laagdrempelig netwerk voor de ondernemende vrouw, met ruim 200 leden uit Noord-Nederland. Deze nieuwjaarsbijeenkomst is ook toegankelijk voor niet-leden. Consumpties zijn voor eigen rekening.