Catawiki uit Assen wint Deloitte Technology Fast50 2015

DELEN
Catawiki uit Assen wint Deloitte Technology Fast50 2015

ASSEN – Catawiki is de winnaar van de Deloitte Technology Fast50 2015. Het bedrijf, gevestigd in Assen, staat bovenaan de ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Over de afgelopen vier jaar realiseerde Catawiki een omzetgroei van 45.080 procent.

Vrijdagavond vonden het Deloitte Rising Star Event en de Technology Fast50 Award Ceremony plaats in de Mediacentrale in Groningen. Hier kwamen de vijftig genomineerde technologiebedrijven bijeen tijdens een galadiner waar ze hoorden welke plek ze in de ranking hebben bemachtigd. Catawiki behaalde de eerste plaats en is het snelst groeiende technologiebedrijf in Nederland. Avanca International en Greenclouds eindigden op de tweede en derde plaats met groeipercentages van respectievelijk 5.045 procent en 3.257 procent.

Catawiki

Catawiki is een online veilinghuis voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. René Schoenmakers, de oprichter en mede-eigenaar van Catawiki, zegt:

“We hebben ons hoge groeipercentage te danken aan onze 250 talentvolle mensen. Op dit moment is Catawiki nog heel erg op Europa gericht, maar we willen ons online veilinghuis ook wereldwijd bekend gaan maken.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “Catawiki is een prachtige winnaar. Ze bestaan slechts enkele jaren, doen voor het eerst mee met het Deloitte Technology Fast50-programma en veroveren de eerste plaats met een fenomenaal groeipercentage. Met hun wekelijkse online veilingen trekken ze miljoenen bezoekers per maand. We zullen ze blijven volgen en hopen dat we hiermee wederom een Fast50-winnaar hebben die zowel nationaal als internationaal doorgroeit.”