CD release concert van Kirsten Alting

DELEN

CD release concert van Kirsten Alting

Op zaterdagavond 28 juni om 19.30 uur aanstaande hoopt Kirsten Alting haar cd-release concert te geven, ze gaat liederen zingen van haar cd ‘Praise His name.’ Kirsten heeft haar zangtalent van God gekregen en die wil ze graag gebruiken tot eer van de Schepper en

CD Kirsten Alting
Kirsten Alting

Schenker van het talent. Muzikale medewerking wordt verleend door, Frank van Essen, Luca Genta, Michiel Fokkelman en Jan Peter Bijersbergen.

Na jaren mogen werken in verschillende koren (Ronduit, Gospel project, Forever Worship) heeft God haar geroepen om haar getuigenis te vertalen in een CD en met deze getuigenis op pad te gaan om mensen te bemoedigen.

In het concert wordt u door de liederen van haar nieuwe album meegenomen in een klein stukje van haar leven waarin depressies, ziek zijn, operaties centraal hebben gestaan. Maar ondanks alle omstandigheden is God dichtbij haar gebleven, dit uit ze in de liederen op haar cd, waarin ze ondanks alles God’s naam blijft prijzen onder alle omstandigheden. Het gebed van Kirsten is dan ook dat u/jij bemoedigt mag worden door haar muziek heen en dat u/jij hierdoor dichter bij God mag komen.

Onlangs is Kirsten gebeld door iemand uit Nahsville die erg onder de indruk was van haar bijzonder mooie country stem, en er wordt nu nagedacht over hoe ze kunnen gaan samenwerken in de toekomst. Dus mis dit concert niet, het beloofd een zeer bijzondere avond te worden!

Baptistengemeente de Ark
J.C. van Markenstraat 25
Toegang: 5 euro pp
Aanvang: 19.30 uur (19.00 uur zaal open)
Datum: 28 juni 2014

Meer informatie over Kirsten ? Klik hier !