Century Autogroep wordt nieuwe hoofdsponsor PAGrally

DELEN

Assen – Op zaterdag 17 februari 2018 heeft in de showroom van Century autogroep aan de industrieweg 46 in Assen de sponsorcontract ondertekening tussen de Century Autogroep en de stichting Pagtiviteiten, de organisatie van de PAGrally plaatsgevonden.

De heer Klaas-Jan Tolman, vestigingsleider van de Century Autogroep in Assen heeft samen met de heer Miel Mulder namens de PAGrally beiden hun handtekening gezet onder het hoofdsponsor contract. Hiermee is de continuïteit van de jaarlijkse rally gewaarborgd voor de komende tijd.

Stichting PAGtiviteiten
De stichting PAGtiviteiten is zeer verguld met de nieuwe hoofdsponsor. Deze stichting organiseert o.a. de jaarlijkse PAGrally om hiermee geld bijeen te brengen voor hun ondersteuningsfonds. Deze stichting bestaat uit oud leden en leden van verschillende Scoutinggroepen uit de regio en heeft zich ten doel gesteld, te zorgen dat de Scouts van nu net zo’n fijne tijd mogen beleven als dat zij zelf hebben genoten van de tijd dat de oud leden actief waren binnen Scouting. De ruim 30 leden zijn verenigd in het Post Anthoniaans Geno(o)tschap kortweg PAG en komen eens in de drie maanden bijeen voor een scouting gerelateerde activiteit.

PAGrally
De PAGrally is een regelmatigheidsrit voor klassieke auto’s, oldtimers en sportauto’s ongeacht de leeftijd van de voertuigen voor het goede doel. De stichting Pagtiviteiten ondersteund met hun fonds scoutinggroepen in het Noorden bij de aanschaf van spelmateriaal of onderhoud van gebouwen. Zo heeft deze stichting een paar jaar geleden samen met de Rotary Assen-Noord het mogelijk gemaakt dat Scoutinggroep Johannes Postgroep hun complete dak van hun clubgebouw kon vernieuwen. Scoutinggroep St George uit Assen heeft een tijd geleden een nieuwe tent mogen ontvangen uit hande van de stichtingsvoorzitter Harry Hommes.

Scouting Nederland
Scouting Nederland is de grootste georganiseerde jeugdvereniging in Nederland en telt in meer dan 100.000 leden verdeeld over een kleine 1000 scouting groepen in den lande. Wereldwijd zijn meer dan 40 miljoen kinderen lid van Scouting.

Veertiende editie
De veertiende editie van de PAGrally gaat dit jaar op 15 April van start. Vanaf 10:30 uur zal de eerste auto over de startlijn vertrekken bij Century Autogroep aan de industrieweg 46 in Assen voor een mooie tocht door Drenthe en een deel van Groningen.

Aanmelden
Deelname staat open voor bezitters van klassieke auto’s, sport auto’s exclusieve auto’s ongeacht het bouwjaar, aanmelden voor de rally kan via de website www.pagrally.nl