Charles Groenhuizen en Aart Staartjes in Kolkende Taal

DELEN
ASSEN – Kolkende Taal is het TV programma van Bibliotheek Assen waarin aansprekende gasten over hun leven en werk vertellen en de boeken die hierin een rol spelen. Ook is er telkens een muziekoptreden en een column van schrijver Marcel Möring.

Op zondag 7 februari 2016 nemen we aflevering 17 en 19 van Kolkende Taal op in Studio 1C van Bibliotheek Assen. Te gast zijn onder anderen adjunct-directeur en conservator van het Drents Museum in Assen, Harry Tupan. Componist en tekstschrijfster, Martijje Lubbers. Regisseur, verhalenverteller, ( trainings) actrice, artistiek en zakelijk leider van de Jan Postema Theaterschool, Anita Ros.

Charles Groenhuizen en Aart Staartjes

Op deze middag zijn tevens te gast Charles Groenhuizen, journalist, spreker en (dag)voorzitter, columnist, presentator, televisie-, programmamaker en schrijver van boeken over VS en Nederland. Ook ‘schuift’ Aart Staartjes, acteur, presentator, regisseur, producent. Bekend van Stratemaker Op Zee Show, J.J. de Bom voorheen de Kindervriend, Sesamstraat en Het Klokhuis aan tafel bij presentatrice Diana de Groot.

Wilt u één van de opnames bijwonen op zondag 7 februari? Reserveer dan nu gratis kaarten! Klik hier!


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen