Chef de kater vanmorgen gered uit hoge boom Lariks bos

DELEN
ASSEN – Gisteren deed Noëlle Huizinga uit Assen een emotionele oproep via Facebook. Haar jonge kat Chef was de boom ingevlucht en kon zelfstandig niet meer naar beneden komen.

“Ik heb hulp nodig met mijn kat die 12 meter hoog vast zit in een boom! Onze kat Chef is gistermiddag naar buiten gelaten voor de 2de keer met een tuigje om, zodat hij kan wennen aan de buiten wereld. Er kwamen 2 honden naar Chef toe en zijn achter hem aangegaan in het Lariks bos en hebben Chef in de boom gejaagd! De brandweer is erbij geweest, maar zegt dat ze niks kunnen doen vanwege de beperkte ruimte en met de ladder omhoog vinden ze te gevaarlijk. Er waren volgens de brandweer ook geen andere mogelijkheden. Volgens kan dit ongeveer 4 a 5 dagen duren. Dus Chef moet uit zichzelf uit de boom komen! Omdat hij in een boom zit bij een uitlaat plek voor honden komt hij waarschijnlijk niet naar beneden, en als hij beneden komt kan hij zijn weg niet terug vinden naar huis! We willen Chef heel graag weer veilig thuis hebben en vinden het verschrikkelijk dat hij dit moet doorstaan”, zo laat Noëlle weten op social media.

Chef  de kater gered

Nadat Chef twee dagen in de boom heeft gezeten, heeft boomverzorger Jasper Faay uit Balloo vanmorgen de rode kater Chef uit de boom in het Asser Lariksbos gered. De boomverzorger reageerde op de hulpvraag van eigenaresse Noëlle en trotseerde het onstuimige weer om Chef uit zijn benarde positie te bevrijden.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen